Diensten

Van der Vaart Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Wij bieden u de volgende schoonmaakdiensten aan:

Glasbewassing

Een schoon raam zal niet iedereen opvallen, een vuil raam des te meer! Voorbijgangers zien het alleen van buiten, klanten die uw bedrijf bezoeken ook van binnen.
U wilt dat de eerste indruk meteen goed is? Daar helpen onze gediplomeerde glazenwassers u graag bij, efficiënt en effectief. En uiteraard maken we uw raamkozijnen ook meteen schoon. 

Gevelreiniging

Onze medewerkers zijn gediplomeerd SVS (= Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven) gevelreinigers en werken met de modernste materialen en machines. Ze zijn dan ook bedreven in reinigen en onder druk schoonspuiten van uiteenlopende vloer- en gevelsoorten w.o. straatwerk, schoonmetselwerk, betonwanden etc.

Kantoorschoonmaak en -onderhoud

Elk pand, en dat kan zijn een kantoor, woon- of zorgcentrum, school, verpleeghuis of appartementencomplex, en de inrichting daarvan zijn tot stand gekomen volgens uw specifieke wensen. De schoonmaak en het onderhoud daarvan vragen dus om een bijzondere aanpak. Wij passen de uit te voeren schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en onze werkwijze volledig aan uw behoefte aan en dat betekent ook dat we zowel overdag als ’s avonds voor u werken. Het is maatwerk en dat bieden wij u graag. Na kennismaking en inventarisatie formuleren we hierover in de opdrachtovereenkomst graag heldere afspraken met u.
Een leidinggevende werkt de eerste dag met onze schoonmaakmedewerkers mee en zorgt ervoor dat deze vervolgens binnen de gemaakte overeenkomst zelfstandig aan de slag kunnen. We voeren regelmatige controles uit op ons eigen werk en garanderen u goede schoonmaakresultaten. Telkens weer!

G. van der Vaart Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten heeft een kleine directie, die net als de schoonmaakmedewerkers binnen de organisatie hard meewerkt en de bedrijfskosten scherp in de gaten houdt. Uw voordeel is dat we het schoonmaakonderhoud tegen een zeer interessant tarief kunnen aanbieden.

Opleveringsschoonmaak

Binnenkort is de oplevering en de schilder heeft de laatste kwaststreek gezet. Nu de echte finishing touch!
We verwijderen bouwafval, wassen de ramen, maken vloeren en wanden schoon en tegels en sanitair worden door ons ontkalkt. En we doen wat u nog meer van ons vraagt, wij zijn per slot van rekening schoonmaakspecialisten.
En u heeft uw visitekaartje afgeleverd!

Gebouwbeheer bij leegstand

Het is voor u van belang dat ook tijdens leegstand uw kantoor of gebouw goed beheerd wordt. In overleg met u komen we tot en beheerplan en houden we uw pand representatief voor geïnteresseerde huurder of kopers.

Vloeronderhoud

Dagelijkse vloerschoonmaak is essentieel voor een prettige en gezonde werksfeer, goed vloeronderhoud garandeert een langere levensduur van de vloer.
Er bestaan uiteenlopende typen vloeren die elk hun eigen manier van onderhoud vragen. De heer G. van der Vaart is hierin specialist en kan u passend adviseren.
Afhankelijk van de soort vloer in uw pand bieden we diverse onderhoudsmethodieken:

 • We kunnen wij deze sprayen (wrijven met een wrijfmachine), strippen en opnieuw conserveren (oude waslaag milieuvriendelijk verwijderen en voorzien van nieuwe waslaag), dit is o.a. van toepassing op linoleumvloeren.
 • Tapijtvloeren en karpetten reinigen we machinaal.
 • Stenen vloeren vegen en schrobben we machinaal.

Sanitaire ruimtes en (groot)keukens

Onze schoonmaakmedewerkers maken uw sanitaire ruimte en keuken hygiënisch schoon: we ontkalken toiletpotten, urinoirs en wastafels, ontvetten afzuigsystemen, reinigen keukenapparatuur en nemen vloeren, wanden en plafonds af. We gebruiken hiervoor milieuvriendelijke en desinfecterende schoonmaakmiddelen. De grondigheid waarmee onze medewerkers deze dieptereiniging uitvoeren garandeert u hygiënische, veilige en gezonde ruimtes

Specialistisch reinigen

Van der Vaart Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten beschikt niet alleen over schoonmaakmedewerkers, maar ook over schoonmaakspecialisten, want vloer-, wand- en plafondonderhoud en schoonmaak van lamellen, om maar een paar voorbeelden van regulier kantoorschoonmaak te noemen, vragen om een meer specialistische aanpak.

Bij elke schoonmaak- en onderhoudopdracht inventariseren we dan ook in nauw overleg met u hoe en door wie we het best de werkzaamheden kunnen laten uitvoeren. In voorkomende gevallen schromen we ook niet om externe specialisten in te schakelen.

Hoe dan ook, wij maken onze belofte aan u waar!

Gegarandeerd goede schoonmaakresultaten!

voor interessante tarieven

Particulier

Penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur. Dolor luctus nec lorem dolor ullamcorper mattis 

 • Penatibus et - ipsum magnis dolor.
 • Lorem ipsum dolor accumsan lorem amet glavrida nulla ipsum dolor amet.
 • Lorem ipsum dolor amet.
 • Lorem amet ipsum dolor glavrida.

Voor het MKB

Donec accumsan sit amet accumsan urna leo vel orci lorem ipsum dolor anet.

 • Penatibus et magnis dolor.
 • Lorem ipsum dolor amet accumsan lorem amet glavrida.
 • Donec accumsan urna leo vel orci lorem ipsum.
 • Penatibus et magnis.

Grote bedrijven

Natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur. Dolor luctus nec lorem dolor ullamcorper mattis 

 • Penatibus accumsan lorem amet et magnis dolor.
 • Lorem ipsum dolor amet.
 • Penatibus et magnis accumsan lorem amet dolor.