Kantoorschoonmaak en -onderhoud

Elk pand, en dat kan zijn een kantoor, woon- of zorgcentrum, school, verpleeghuis of appartementencomplex, en de inrichting daarvan zijn tot stand gekomen volgens uw specifieke wensen. De schoonmaak en het onderhoud daarvan vragen dus om een bijzondere aanpak.
Wij passen de uit te voeren schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en onze werkwijze volledig aan uw behoefte aan en dat betekent ook dat we zowel overdag als ’s avonds  voor u werken. Het is maatwerk en dat bieden wij u graag. Na kennismaking en inventarisatie formuleren we hierover in de opdrachtovereenkomst graag heldere afspraken met u.
Een leidinggevende werkt de eerste dag met onze schoonmaakmedewerkers mee en zorgt ervoor dat deze vervolgens binnen de gemaakte overeenkomst zelfstandig aan de slag kunnen. We voeren regelmatige controles uit op ons eigen werk en garanderen u goede schoonmaakresultaten. Telkens weer!

G. van der Vaart Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten heeft een kleine directie, die net als de schoonmaakmedewerkers binnen de organisatie hard meewerkt en de bedrijfskosten scherp in de gaten houdt. Uw voordeel is dat we het schoonmaakonderhoud tegen een zeer interessant tarief kunnen aanbieden.

Bel 0341 420648 of vraag vrijblijvend offerte aan.